hotels in Noord-Holland.nl
Boek rechtstreeks bij uw favoriete hotel of Bed and Breakfast in de provincie Noord-Holland

Hotels in Noord-Holland /
Hotel Nassau-Bergen

Hotel Nassau-Bergen
   
Hotel 'Nassau-Bergen' ligt bovenop een duintop en is direct gelegen aan het prachtige brede Noordzeestrand.

Het hotel beschikt over 40 comfortabele kamers met een fantastisch uitzicht over de zee of over het omringende duingebied. Alle kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet, kabeltelevisie, elektronisch kluisje en telefoon.

In 2004 is een groot deel van de kamers gerenoveerd. Deze sfeervol ingerichte kamers hebben zeezicht en/of een balkon of een terras.

Het hotel heeft een gezellige bar en een restaurant waar u terecht kunt voor een uitgebreid lunchbuffet, een uitstekend ŗ la carte diner of verrassingsmenu. Voor groepen verzorgen wij graag een invulling op maat. In de zomer dineert u met uitzicht over zee in ons serre-restaurant en bieden wij u de mogelijkheid buiten te dineren. Van mei tot en met september kunnen onze gasten gratis gebruik maken van het verwarmde openluchtzwembad met zonneterras en de beschutte tuin. Ook beschikt het hotel over een ruime parkeerplaats waar onze gasten gratis hun auto kunnen parkeren.

De ligging van het hotel biedt u een schitterende omgeving, een uitgestrekt natuurreservaat, gezonde zeelucht, langgerekte stranden en prachtige vergezichten. Deze elementen zorgen ervoor dat u vorstelijk kunt genieten van het beste dat de Noordzeekust u te bieden heeft!

Meer informatie en reserveren


Uw hotel of bed and breakfast op deze website ?

   
Directe boekingen op uw website zonder commisies te betalen ?
Er worden maximaal 20 hotels en maximaal 20 bed and breakfasts vermeld.

Meer informatie voor hoteliers en eigenaren van bed and breakfasts
| voeg uw hotel of B&B toe | adverteren |
InformationStart Internet Concepts B.V. , The Netherlands
overige hotel sites:

Ontvang onze nieuwsbrief per email en/of per sms:
naam:
email:
mobiel: