hotels in Noord-Holland.nl
Boek rechtstreeks bij uw favoriete hotel of Bed and Breakfast in de provincie Noord-Holland

Hotels in Noord-Holland /
Strandhotel Camperduin

Strandhotel Camperduin (Schoorl)
   
Slechts 50 km. van Amsterdam, even ten noorden van Alkmaar en Bergen ligt het plaatsje Schoorl. Bij velen bekend om zijn hoge klimduinen. Prachtig gelegen achter mooiste duinen van Nederland. Kortom een ideale uitvalsbasis voor afwisselende fietstochten en lange(strand)wandelingen.

Het duingebied is begroeid met bos en heide en wordt doorkruist door vele tientallen kilometers fiets-, wandel- en ruiterpaden. Hier achter de Hondsbossche Zeewering vindt u het bekende vogelreservaat "de Putten". Bij minder mooi weer zijn de stadjes Schagen, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder ook zeker een bezoek waard. Ook een dagje Amsterdam of Texel is aan te bevelen!

De zee voor de deur, de duinen als achtertuin. Het is deze prachtige ligging die Strandhotel Camperduin tot zo'n unieke plek maakt, waar veel van onze gasten regelmatig terugkomen.

De inrichting is smaakvol, de kamers zijn comfortabel, de appartementen/suites luxueus. Alle kamers zijn voorzien van toilet, telefoon en weksysteem, douche en/of bad, tv & radio.

Wij beschikken in het hotel over een computer speciaal voor onze gasten Tevens WIFI internetverbinding op alle kamers!

U kunt ook gebruik maken van de schoonheidssalon La beaute vital. Schoonheidsbehandelingen en massages tijdens uw verblijf. De salon is in ons hotel gevestigd.

Uniek gelegen !
Slechts 100 meter van zee! Natuurlijk een perfecte plek om te ontspannen. Heerlijk struinen langs het strand, uren dwalen door het grootste duingebied van de Nederlandse kust. Maar ook fietsen over de Westfriese dijk en je verbazen over de geschiedenis van het landschap. Of een stadswandeling door het oude centrum van Alkmaar. Heerlijk winkelen in Bergen, uitblazen op een terrasje. Of liever mountainbiken op een van de mooiste ATB routes van Nederland! Aan u de keus. En dan weer "terug naar de rust!"

Meer informatie en reserveren


Uw hotel of bed and breakfast op deze website ?

   
Directe boekingen op uw website zonder commisies te betalen ?
Er worden maximaal 20 hotels en maximaal 20 bed and breakfasts vermeld.

Meer informatie voor hoteliers en eigenaren van bed and breakfasts
| voeg uw hotel of B&B toe | adverteren |
InformationStart Internet Concepts B.V. , The Netherlands
overige hotel sites:

Ontvang onze nieuwsbrief per email en/of per sms:
naam:
email:
mobiel: